Една от най-одумваните и оплювани победителки в конкурса Мис България“ Антония

...
Една от най-одумваните и оплювани победителки в конкурса Мис България“ Антония
Коментари Харесай

Антония Петрова се състари, вече и филтрите не помагат!

 Една от най-одумваните и оплювани победителки в конкурса  " Мис България “ Антония Петрова се състари. И това си проличава макар филтрите, употребявани върху лицето й по фотосите. Просто излъчването на дамата наподобява с години по-зряло от действителната й възраст.

Както знаем, Антония Петрова е на 37 години, само че още на състезанието преди повече от 10 лета всички я правеха по-голяма, в сравнение с е. Потребители в мрежата са безапелационни, че колкото и да тежкарее, генът си е ген.

" Да, Тоца несъмнено има добър ген откъм фигура – висока и слаба е. Но Господ не ти дава всичко и тя несъмнено не е младолика. Винаги е изглеждала по-дърта от годините си, което отсега нататък ще й играе доста неприятна смешка “, коментират по форумите.

Някои от дамите са уверени, че прекомерно зрелият тип на Батинкова се дължи точно на характера й.

" Та в нея няма нищо чисто, детско, младежко. Тя се държи като нафукана, напомпана грандама, каквато в действителност не е. И цялата тази поза й излиза на лицето “, " секат “ я потребителки.

Последните не са надалеч от истината. Антония продължава да занимава мрежата с височайшата си персона като не стопира да бълва тонове фотоси от екскурзиите и почивките си. При това с един и същи текст над всяко фото. Наистина може да му писне на човек…
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР